Комп’ютерна криміналістика

MSAB – великий гравець у звіті IDC про цифрову криміналістику

MSAB, один із світових лідерів у галузі цифрових криміналістичних технологій для дослідження та аналізу мобільних пристроїв, оголосила про те, що вона була названа основним гравцем у IDC MarketScape: Worldwide Digital Forensics in Public Safety 2022 Vendor Assessment. У звіті наголошується, що рішення MSAB розроблено з урахуванням гнучкості дослідників. Це дає слідчим свободу вибору варіантів розслідування, широкі можливості взаємодії продуктів, а користувачі можуть проводити три витяги одночасно з однією ліцензією.
Відповідно до звіту, «XRY, програмне забезпечення для мобільної криміналістики та відновлення даних MSAB, має можливості вибіркового вилучення, які дозволяють користувачам націлюватися на дані за тимчасовими рамками, категоріями даних або додатками або за окремими файлами, якщо це необхідно для забезпечення конфіденційності даних для жертв та свідків».

У звіті також наголошується, що органам громадської безпеки слід розглянути рішення MSAB, коли їхніми головними пріоритетами є швидкість, ефективність та фінансові обмеження. Агентства також слід розглянути MSAB, якщо вони цінують рішення з перевіреною історичною репутацією в мобільному середовищі.

Рішення MSAB для мобільної криміналістики призначені для розширення можливостей організацій, прискорення операцій, проведення ефективніших розслідувань та забезпечення стабільної якості цифрових доказів.

«MSAB вирішила значною мірою зосередитися на тому, що компанія називає «передовою» для своїх пропозицій цифрової криміналістики, роблячи клієнтів більш ефективними та дієвими, розгортаючи технології там, де вони необхідні, коли пристрої вилучаються, а не постачають інструменти лише для центральних лабораторій та традиційних підрозділів цифрової криміналістики». йдеться у звіті.

«У рамках нашої постійної місії з покращення наших рішень компанія MSAB зосередилася на розробці рішень, які забезпечують доступ до інформації в перші критичні години кримінального розслідування та скорочують час збору цифрових доказів. За допомогою наших рішень оперативні співробітники можуть швидко та легко відновлювати важливі дані, використовуючи наші передові рішення для цифрової криміналістики, такі як MSAB Kiosk та Tablet; вони також можуть запропонувати потерпілим та свідкам форму авторизації на основі згоди, яку можна підписати цифровим підписом на місці злочину», – говорить Джоел Болло, генеральний директор MSAB.

Пов'язані публікації