Комп’ютерна криміналістика

Capture the Flag (CTF)

Ласкаво просимо на цю подію Oxygen Forensic Capture the Flag

Очікується, що претенденти захоплюють прапори, які є предметами, які можна знайти на мобільних, хмарних або комп’ютерних цілях. Цей процес включає завантаження цільових даних і використання вашого досвіду для захоплення прапорів, а потім звітування про ваші висновки. Щойно ваш звіт буде підтверджено як надісланий, години для цього «Capture the Flag» будуть автоматично застосовані для обслуговування вашої сертифікації. Для участі претендентам потрібен доступ до ліцензії Oxygen Forensic® Detective.

Бонус: перший звіт, який охопить усі доступні прапори для цієї події, отримає 1-денний ваучер на навчання Oxygen Forensic. Цей навчальний ваучер можна застосувати до будь-якого навчального класу в нашому календарі, який також враховується для підтримки вашої сертифікації!

Кожен «Capture the Flag» має певну кількість прапорів. Щоб отримати кредит, звіт має містити принаймні 50% запитаних позначок.

Деталі сценарію учасники отримають під час реєстрації.

У цій події CTF претендент буде використовувати Oxygen Forensic Detective, щоб дослідити збитий дрон. Претенденту буде надано криміналістичне зображення дрона та сценарій. Для цього сценарію дрон було вилучено на безпечному об’єкті, ви повинні з’ясувати, звідки він узявся та хто ним керував. Зафіксуйте позначки, перелічені в сценарії, щоб заробити кредити для сертифікації.

Посилання для реєстрації