Комп’ютерна криміналістика

Приєднайтеся до Amped User Days 2022

Відкрита реєстрація на Amped User Days 2022! Оскільки сотні людей із 34 різних країн взяли участь у торішньому випуску, ми дуже раді представити вам цю безкоштовну віртуальну подію, яка відбудеться з 13 по 15 вересня 2022 року. Подія зарезервована для кінцевих користувачів Amped та буде багата панель доповідачів від Amped Software та експертів з галузі. Дізнайтеся більше нижче та зареєструйтеся сьогодні!

Це завжди чудова можливість поспілкуватися з нашими користувачами з усього світу та експертами з галузі, обмінятися ідеями та отримати відгуки про продукт. На цьому триденному заході ви зможете зустрітися з командою, яка стоїть за продуктами Amped Software, поставити запитання, обговорити покращення продукту та поспілкуватися з іншими користувачами Amped.

ЗАРЕЕСТРУВАТИСЯ

Коли і де
Вівторок, 13 вересня – четвер, 15 вересня на платформі відеоконференцій Zoom.

Щоб розмістити наших користувачів у різних часових поясах, буде проведено два раунди одних і тих самих презентацій, один у європейському ранковому часовому поясі, а інший — у ранковому поясі Північної Америки. Усі користувачі можуть відвідувати сеанси, які працюють краще відповідно до їхніх потреб та часового поясу.

Тематика
Ми маємо багатий графік презентацій, які включають технічні сесії, засновані на технологіях, що використовуються в різних продуктах Amped Software, і наукових засобах, що стоять за ними. Буде багата панель доповідачів від Amped Software, а також запрошені доповідачі. Також плануються відкриті дискусії з нашими користувачами.

Ми також виділили час для наших користувачів, щоб представити цікаві випадки та застосування продуктів Amped, щоб надихнути інших користувачів. Будь ласка, зв’яжіться з marketing@ampedsoftware.com, якщо ви хочете представляти.

Заплановані презентації включають:

  • ШІ та розслідування
  • Інструменти автентифікації відео
  • Розширений аналіз і перетворення файлів
  • Оцінка швидкості в Amped FIVE
  • Останні оновлення продуктів Amped

… та багато іншого!

Перегляньте повний розклад, щоб почати планувати свій графік.

Хто може бути присутнім?
Ця подія зарезервована лише для кінцевих користувачів. Це означає, що приймати участь може будь-який користувач з організації, який має принаймні одну ліцензію на наші продукти, або має активний план підписки на оновлення та підтримку (SMS), або ж зареєстрований на порталі підтримки Amped.

У заході можуть брати участь правоохоронні органи, військові, державні установи та експерти-криміналісти. Amped Software має право приймати та відхиляти заявки на свій розсуд, залежно від різних політик безпеки, галузі та країни походження.

Як зареєструватися?
Якщо ви ще це не зробили, зареєструйтеся на порталі підтримки Amped, використовуючи адресу електронної пошти вашої організації. Цей портал дозволить вам керувати своїми ліцензіями та завантажити сертифікат відвідування Amped User Days.
Зареєструйтеся, використовуючи ту саму робочу/організаційну адресу електронної пошти на Zoom.

Яка вартість відвідування?
Участь у цьому онлайн-заході є безкоштовною.

Чи буде надано сертифікат?
Усім учасникам, які відвідують більшість заходу, ми надамо сертифікати про участь. Сертифікати будуть доступні на порталі підтримки Amped.